RTL Boulevard: Vertrekt Richard uit Goede Tijden, Slechte Tijden?

RTL Boulevard: Vertrekt Richard uit Goede Tijden, Slechte Tijden?

In een nieuwe preview van GTST lijkt er een onthulling te zijn gedaan. Ludo zet alles op alles om zijn aartsrivaal Richard te zien vetrekken uit Meerdijk. Maar wat betekent dat voor zijn relatie met Billy? En wat heeft Janine ermee te maken? Zal Richard daadwerkelijk uit de serie verdwijnen?

<em>RTL Boulevard</em>: Vertrekt Richard uit Goede Tijden, Slechte Tijden? In een nieuwe preview van GTST lijkt er een onthulling te zijn gedaan. Ludo zet alles op alles om zijn aartsrivaal Richard te zien vetrekken uit Meerdijk. Maar wat betekent dat voor zijn relatie met Billy? En wat heeft Janine ermee te maken? Zal Richard daadwerkelijk uit de serie verdwijnen? 'Goede Tijden, Slechte Tijden' is elke maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4 en terug en vooruit te kijken bij Videoland. Bekijk ook Zwangere Robin Martens over groot gezin: "Mijn wens is 3 kinderen" Bekijk deze video » Bekijk beelden Goede Tijden, Slechte Tijden: gaat tiener Demi bevallen? Bekijk deze video »
TV :
RTL Boulevard: Vertrekt Richard uit Goede Tijden, Slechte Tijden?

'Goede Tijden, Slechte Tijden' is elke maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4 en terug en vooruit te kijken bij Videoland.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: Vertrekt Richard uit Goede Tijden, Slechte Tijden? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV