ZIEN: Fajah Lourens vertrouwt vaccins niet: "Menstruatiepijn als bijwerking"

ZIEN: Fajah Lourens vertrouwt vaccins niet: "Menstruatiepijn als bijwerking"

Fajah Lourens vroeg via haar Instagram account aan haar volgers of zij bijwerkingen hadden gekregen na hun vaccinatie en veel van hen had last van menstruatiepijn. Ook mensen die niet gevaccineerd waren, maar wel in de buurt zijn geweest van mensen die gevaccineerd zijn, hadden last. Fajah vindt het raar dat het geen bijwerking is, terwijl zoveel mensen er last van hebben. Bekijk de video hieronder.

Lees verder onder de video.

ZIEN: <em>Fajah Lourens</em> vertrouwt vaccins niet: &quot;Menstruatiepijn als bijwerking&quot; Fajah Lourens vroeg via haar Instagram account aan haar volgers of zij bijwerkingen hadden gekregen na hun vaccinatie en veel van hen had last van menstruatiepijn. Ook mensen die niet gevaccineerd waren, maar wel in de buurt zijn geweest van mensen die gevaccineerd zijn, hadden last. Fajah vindt het raar dat het geen bijwerking is, terwijl zoveel mensen er last van hebben. Bekijk de video hieronder. Lees verder onder de video. "Er is meer"Fajah ging dus naar de huisarts om te vragen of menstruatie pijn een bijwerking was van een vaccin. Maar dat is het niet. Heel vreemd, vindt Fajah. Ze denkt dat er meer aan de hand is met de vaccins. Iemand vroeg aan Fajah: 'Hoe kan je beïnvloedt raken door iemand die gevaccineerd is?' Haar antwoord: "Dat is natuurlijk de technologie, dat kan absoluut wel. Het is hetzelfde als dat je niet ziet wat een röntgenfoto straling met je doet. Er is veel meer dat je niet kan zien. Ik ben iemand die het niet gaat doen", zegt ze over een vaccinatie nemen. Bekijk de video met Fajahs verhaal hierboven. Bekijk ook Zien: Shelly Sterk krijgt haatberichten na haar Pfizer vaccinatie Bekijk deze video » Zien: BLCKBX over vaccinatie waarheid: “Waar is het bewijs dat vaccineren werkt?” Bekijk deze video »
Show :
ZIEN: Fajah Lourens vertrouwt vaccins niet: "Menstruatiepijn als bijwerking"

"Er is meer"
Fajah ging dus naar de huisarts om te vragen of menstruatie pijn een bijwerking was van een vaccin. Maar dat is het niet. Heel vreemd, vindt Fajah. Ze denkt dat er meer aan de hand is met de vaccins. Iemand vroeg aan Fajah: 'Hoe kan je beïnvloedt raken door iemand die gevaccineerd is?' Haar antwoord: "Dat is natuurlijk de technologie, dat kan absoluut wel. Het is hetzelfde als dat je niet ziet wat een röntgenfoto straling met je doet. Er is veel meer dat je niet kan zien. Ik ben iemand die het niet gaat doen", zegt ze over een vaccinatie nemen. Bekijk de video met Fajahs verhaal hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op ZIEN: Fajah Lourens vertrouwt vaccins niet: "Menstruatiepijn als bijwerking" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier