Love Island: Geruchten over Job's vriendin in Nederland hakken erin

Love Island: Geruchten over Job's vriendin in Nederland hakken erin

De roddelpers draait overuren, nu het erop lijkt dat Job van Love Island gewoon een vriend heeft thuis. Op verschillende roddelaccounts op Instagram zou er een gesprek te zien zijn tussen Job en zijn Nederlandse vriendin, voordat hij naar Love Island zou afreizen.

<em>Love Island</em>: Geruchten over Job's vriendin in Nederland hakken erin De roddelpers draait overuren, nu het erop lijkt dat Job van Love Island gewoon een vriend heeft thuis. Op verschillende roddelaccounts op Instagram zou er een gesprek te zien zijn tussen Job en zijn Nederlandse vriendin, voordat hij naar Love Island zou afreizen. Boodschap hakt erinLove Island heeft hier fijntjes op ingehaakt en heeft de twee geconfronteerd met deze beschuldigingen. Zijn vriendin van het eiland Esmee gelooft er helemaal niets van en rent op hem af om hem te omhelzen. Hoe dit afloopt zie je vanavond om 20.00 uur op Videoland. Love Island is vanaf 24 mei elke dag om 20.00 uur te zien op Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Love Island terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Love Island gaat vandaag van start op Videoland Bekijk deze video » Holly Mae Brood over nieuw seizoen Love Island: "Presenteren zonder Victor is wel even wennen" Bekijk deze video »

Boodschap hakt erin
Love Island heeft hier fijntjes op ingehaakt en heeft de twee geconfronteerd met deze beschuldigingen. Zijn vriendin van het eiland Esmee gelooft er helemaal niets van en rent op hem af om hem te omhelzen. Hoe dit afloopt zie je vanavond om 20.00 uur op Videoland.

Love Island is vanaf 24 mei elke dag om 20.00 uur te zien op Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Love Island terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Love Island: Geruchten over Job's vriendin in Nederland hakken erin of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier