Zien: Netflix komt met datingshow als The Masked Singer genaamd Sexy Beasts

Zien: Netflix komt met datingshow als The Masked Singer genaamd Sexy Beasts

De creatieve meesterbreinen bij Netflix zijn nog lang niet uigespeeld en hebben weer een totaal nieuwe datingshow bedacht. De singles leren elkaar kennen terwijl ze een discutabel masker dragen. De bedoeling is dat de singles elkaars innerlijk op deze manier beter leren kennen. De show heet Sexy Beasts en is een mix van First Dates en The Masked Singer.

Bekijk de trailer van Netflix hieronder. Je kunt de serie Sexy Beasts vanaf 21 juli 2021 kijken op Netflix.

Zien: Netflix komt met datingshow als <em>The Masked Singer</em> genaamd Sexy Beasts De creatieve meesterbreinen bij Netflix zijn nog lang niet uigespeeld en hebben weer een totaal nieuwe datingshow bedacht. De singles leren elkaar kennen terwijl ze een discutabel masker dragen. De bedoeling is dat de singles elkaars innerlijk op deze manier beter leren kennen. De show heet Sexy Beasts en is een mix van First Dates en The Masked Singer. Bekijk de trailer van Netflix hieronder. Je kunt de serie Sexy Beasts vanaf 21 juli 2021 kijken op Netflix. Bekijk ook Young Royals vanaf 1 juli op Netflix: bekijk de trailer Bekijk deze video » Bekijk de trailer van Sky Rojo 2: vanaf 23 juli te zien op Netflix Bekijk deze video »
Trailer :
Zien: Netflix komt met datingshow als The Masked Singer genaamd Sexy Beasts


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Netflix komt met datingshow als The Masked Singer genaamd Sexy Beasts of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier