Zien: Rachel Hazes over André Hazes-kledinglijn en nummer 'Nog Steeds Heel Geliefd'

Zien: Rachel Hazes over André Hazes-kledinglijn en nummer 'Nog Steeds Heel Geliefd'

Volgende week zou André Hazes 70 jaar zijn geworden. Velen dragen de volkszanger nog altijd op handen en voeten. Om hem te eren verschijnt er nu een lied, genaamd 'nog steeds héél geliefd.' Daarnaast komt er een ware kledinglijn.

Zien: Rachel Hazes over <em>André Hazes-kledinglijn</em> en nummer 'Nog Steeds Heel Geliefd' Volgende week zou André Hazes 70 jaar zijn geworden. Velen dragen de volkszanger nog altijd op handen en voeten. Om hem te eren verschijnt er nu een lied, genaamd 'nog steeds héél geliefd.' Daarnaast komt er een ware kledinglijn. Rachel test de slippers zelfRachel geeft ontzettend om de fans van André Hazes en heeft daarom de slippers zelf getest. Ze mogen natuurlijk niet snijden in de voeten van fans, aldus de Amsterdamse. Daarnaast is ze erg blij met alle merchandise, waaronder de badjassen, sokken en een vlieger. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.
TV :
Zien: Rachel Hazes over André Hazes-kledinglijn en nummer 'Nog Steeds Heel Geliefd'

Rachel test de slippers zelf
Rachel geeft ontzettend om de fans van André Hazes en heeft daarom de slippers zelf getest. Ze mogen natuurlijk niet snijden in de voeten van fans, aldus de Amsterdamse. Daarnaast is ze erg blij met alle merchandise, waaronder de badjassen, sokken en een vlieger.

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Rachel Hazes over André Hazes-kledinglijn en nummer 'Nog Steeds Heel Geliefd' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier