Video: Marianne Zwagerman en Rick van Velthuysen voor podcast op zomertour

Video: Marianne Zwagerman en Rick van Velthuysen voor podcast op zomertour

Deze zomer trekken Marianne Zwagerman en Rick van Velthuysen het land in met hun podcast 'Op z'n Kop'. De twee trekken in een truck samen het land door, opzoek naar echte verhalen bij echte problemen en dat allemaal buiten de Randstad. Want volgens Marianne en Rick gaat er al genoeg nieuws over het Binnenhof en het Mediapark. Omroep PowNed gaat lang bij het duo en vraagt ze alles over hun zomertour.

Bekijk de video van Omroep PowNed hieronder.

Video: <em>Marianne Zwagerman</em> en <em>Rick van Velthuysen</em> voor podcast op zomertour Deze zomer trekken Marianne Zwagerman en Rick van Velthuysen het land in met hun podcast 'Op z'n Kop'. De twee trekken in een truck samen het land door, opzoek naar echte verhalen bij echte problemen en dat allemaal buiten de Randstad. Want volgens Marianne en Rick gaat er al genoeg nieuws over het Binnenhof en het Mediapark. Omroep PowNed gaat lang bij het duo en vraagt ze alles over hun zomertour. Bekijk de video van Omroep PowNed hieronder. Bekijk ook Video: Slijptol heeft geen moeite met topless zonnende vrouwen Bekijk deze video » Café-eigenaren bedreigd om vragen naar vaccinatiebewijs: "We worden Nazi's genoemd" (video) Bekijk deze video »
Amusement :
Video: Marianne Zwagerman en Rick van Velthuysen voor podcast op zomertour


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Marianne Zwagerman en Rick van Velthuysen voor podcast op zomertour of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier