Zien: Mike ruilt Pokémonkaart voor een auto en wil doorruilen tot een Porsche

Zien: Mike ruilt Pokémonkaart voor een auto en wil doorruilen tot een Porsche

Mike is in januari begonnen met een Pokémonkaart en heeft deze doorgeruild voor inmiddels een auto. Hij had wat tussenstappen, waaronder een Playstation 4, maar is nog niet van plan om te stoppen. Hij hoopt voor het eind van het jaar een Porsche te hebben middels het ruilen.

Bekijk de video van NOS hieronder.

Zien: Mike ruilt <em>Pokémonkaart</em> voor een auto en wil doorruilen tot een Porsche Mike is in januari begonnen met een Pokémonkaart en heeft deze doorgeruild voor inmiddels een auto. Hij had wat tussenstappen, waaronder een Playstation 4, maar is nog niet van plan om te stoppen. Hij hoopt voor het eind van het jaar een Porsche te hebben middels het ruilen. Bekijk de video van NOS hieronder. Bekijk ook Familie Gillis heeft onenigheid over rijgedrag: "Ik wil naar de McDrive, snel!" Bekijk deze video » Video: meester Mike wil met Pokémonkaart ruilend naar een Porsche Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Mike ruilt Pokémonkaart voor een auto en wil doorruilen tot een Porsche of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier