Video: GGD platgebeld om Janssen-vaccin ondanks ernstige bijwerkingen

Video: GGD platgebeld om Janssen-vaccin ondanks ernstige bijwerkingen

De GGD is vandaag letterlijk platgebeld, sinds vanochtend 10:00 uur kan iedereen die achttien jaar of ouder is een prikafspraak inplannen voor het Janssen-vaccin. In de eerste paar minuten werd de telefoonlijn al meer dan 70.000 keer gebeld. Het Janssen-vaccin werd een paar weken geleden uit de standaard vaccinatiecampagne gehaald omdat er een zeer zeldzame kans is op ernstige bijwerkingen.

Bekijk de video van NOS Stories hieronder.

Video: GGD platgebeld om <em>Janssen-vaccin</em> ondanks ernstige bijwerkingen De GGD is vandaag letterlijk platgebeld, sinds vanochtend 10:00 uur kan iedereen die achttien jaar of ouder is een prikafspraak inplannen voor het Janssen-vaccin. In de eerste paar minuten werd de telefoonlijn al meer dan 70.000 keer gebeld. Het Janssen-vaccin werd een paar weken geleden uit de standaard vaccinatiecampagne gehaald omdat er een zeer zeldzame kans is op ernstige bijwerkingen. Bekijk de video van NOS Stories hieronder. Bekijk ook Zien: bijna tweehonderd meldingen van heftige allergische klachten na coronavaccin Bekijk deze video » ZIEN: Fajah Lourens vertrouwt vaccins niet: "Menstruatiepijn als bijwerking" Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: GGD platgebeld om Janssen-vaccin ondanks ernstige bijwerkingen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier