De Oranjezomer: Johan Derksen en René van der Gijp enthousiast over loting Oranje

De Oranjezomer: Johan Derksen en René van der Gijp enthousiast over loting Oranje

Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van woensdag 23 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Oranjezomer</em>: Johan Derksen en René van der Gijp enthousiast over <em>loting</em> Oranje Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van woensdag 23 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Het Nederlands elftal gaat het komende zondag in de achtste finale opnemen tegen Tsjechië. Lang werd gedacht dat Oranje moest spelen tegen de nummer drie van de ‘poule des doods’, maar door de overwinning van Zweden ontloopt Nederland de poule van Duitsland, Frankrijk en Portugal. Johan en René zien in De Oranjezomer het speelschema voor Oranje en concluderen dat een beter scenario niet mogelijk was voor het team van Frank de Boer. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Het Nederlands elftal gaat het komende zondag in de achtste finale opnemen tegen Tsjechië. Lang werd gedacht dat Oranje moest spelen tegen de nummer drie van de ‘poule des doods’, maar door de overwinning van Zweden ontloopt Nederland de poule van Duitsland, Frankrijk en Portugal. Johan en René zien in De Oranjezomer het speelschema voor Oranje en concluderen dat een beter scenario niet mogelijk was voor het team van Frank de Boer.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Oranjezomer: Johan Derksen en René van der Gijp enthousiast over loting Oranje of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier