Steun voor Rafael van der Vaart in De Oranjezomer: “Spanjaarden zijn kinderachtig”

Steun voor Rafael van der Vaart in De Oranjezomer: “Spanjaarden zijn kinderachtig”

Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van woensdag 23 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Steun voor <em>Rafael van der Vaart</em> in <em>De Oranjezomer</em>: “Spanjaarden zijn kinderachtig” Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van woensdag 23 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Rafael van der Vaart had vorige week felle kritiek op het spel van Spanje tijdens het EK voetbal. De Spaanse voetbalbond had in de media al gereageerd op de kritiek van Rafael, maar vandaag hebben ze dat ook op het veld gedaan. Spanje heeft Slowakije namelijk met 5-0 verslagen en is dus door op het toernooi. Veel mensen zeggen dat Van der Vaart nu zijn excuses moet maken richting de Spanjaarden, maar dat vindt Johan maar onzin: “Die Spanjaarden moeten niet zo kinderachtig zijn.” Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Rafael van der Vaart had vorige week felle kritiek op het spel van Spanje tijdens het EK voetbal. De Spaanse voetbalbond had in de media al gereageerd op de kritiek van Rafael, maar vandaag hebben ze dat ook op het veld gedaan. Spanje heeft Slowakije namelijk met 5-0 verslagen en is dus door op het toernooi. Veel mensen zeggen dat Van der Vaart nu zijn excuses moet maken richting de Spanjaarden, maar dat vindt Johan maar onzin: “Die Spanjaarden moeten niet zo kinderachtig zijn.”

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Steun voor Rafael van der Vaart in De Oranjezomer: “Spanjaarden zijn kinderachtig” of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier