De Oranjezomer: Johan Derksen steunt LGBT gemeenschap en hekelt besluit NOS

De Oranjezomer: Johan Derksen steunt LGBT gemeenschap en hekelt besluit NOS

Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van woensdag 23 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen krijgt tijdens De Oranjezomer te horen dat de NOS niet meewerkt aan de LGBT-actie van Barbara Barend en dat schiet bij Derksen in het verkeerde keelgat: “De heren van de NOS zijn net zo gevoelloos als de KNVB.”

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Oranjezomer</em>: Johan Derksen steunt <em>LGBT gemeenschap</em> en hekelt besluit NOS Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van woensdag 23 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen krijgt tijdens De Oranjezomer te horen dat de NOS niet meewerkt aan de LGBT-actie van Barbara Barend en dat schiet bij Derksen in het verkeerde keelgat: “De heren van de NOS zijn net zo gevoelloos als de KNVB.” Tekst gaat verder onder de video. Steun LGBT gemeenschapBarbara Barend kwam eerder deze week met een steunactie voor de LGBT gemeenschap. Door het dragen van een speldje op de nationale televisie zouden bekende Nederlanders zich afzetten tegen de het beleid van Hongarije. De NOS ziet af van deze actie, ze hebben aangegeven ‘neutraal’ te zijn. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Steun LGBT gemeenschap
Barbara Barend kwam eerder deze week met een steunactie voor de LGBT gemeenschap. Door het dragen van een speldje op de nationale televisie zouden bekende Nederlanders zich afzetten tegen de het beleid van Hongarije. De NOS ziet af van deze actie, ze hebben aangegeven ‘neutraal’ te zijn.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Oranjezomer: Johan Derksen steunt LGBT gemeenschap en hekelt besluit NOS of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier