Humberto gemist? Sigrid Kaag en Gert-Jan Segers aan het flirten in Tweede Kamer

Humberto gemist? Sigrid Kaag en Gert-Jan Segers aan het flirten in Tweede Kamer

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 23 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 23 juni terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto</em> gemist? <em>Sigrid Kaag</em> en <em>Gert-Jan Segers</em> aan het flirten in Tweede Kamer Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 23 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 23 juni terugkijken bij Gids.tv. In Den Haag is de politiek druk bezig met het vormen van een nieuwe coalitie. Chef Politiek Elodie Verweij zit bij Humberto aan tafel om te praten over de 'affaire' tussen Sigrid Kaag van D66 en Gert-Jan Segers van de Christen Unie: "Dit is eigenlijk binnenhoffiaans voor ik wil met je." Het zal volgens Elodie niet lang duren voordat er een compromis is tussen beide partijen. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto gemist? Sigrid Kaag en Gert-Jan Segers aan het flirten in Tweede Kamer

In Den Haag is de politiek druk bezig met het vormen van een nieuwe coalitie. Chef Politiek Elodie Verweij zit bij Humberto aan tafel om te praten over de 'affaire' tussen Sigrid Kaag van D66 en Gert-Jan Segers van de Christen Unie: "Dit is eigenlijk binnenhoffiaans voor ik wil met je." Het zal volgens Elodie niet lang duren voordat er een compromis is tussen beide partijen.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Humberto gemist? Sigrid Kaag en Gert-Jan Segers aan het flirten in Tweede Kamer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier