Humberto gemist? Rennie Rijpma eerste vrouwelijke hoofdredacteur van het AD

Humberto gemist? Rennie Rijpma eerste vrouwelijke hoofdredacteur van het AD

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 23 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 23 juni terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto</em> gemist? <em>Rennie Rijpma</em> eerste vrouwelijke <em>hoofdredacteur</em> van het AD Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 23 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 23 juni terugkijken bij Gids.tv. Rennie Rijpma wordt de nieuwe hoofdredacteur van het AD. Ze is de eerste vrouw die aan het hoofd komt te staan bij het dagblad en is daar enorm trots op. Bij Humberto vertelt Rennie wat een krant goed maakt: “Een krant moet een goede nieuwsopening hebben, het moet ritme hebben en het moet niet alleen maar over ellende gaan.” Rijpma gaat zich als hoofdredacteur inzetten voor meer vrouwen in de krantenkoppen. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto gemist? Rennie Rijpma eerste vrouwelijke hoofdredacteur van het AD

Rennie Rijpma wordt de nieuwe hoofdredacteur van het AD. Ze is de eerste vrouw die aan het hoofd komt te staan bij het dagblad en is daar enorm trots op. Bij Humberto vertelt Rennie wat een krant goed maakt: “Een krant moet een goede nieuwsopening hebben, het moet ritme hebben en het moet niet alleen maar over ellende gaan.” Rijpma gaat zich als hoofdredacteur inzetten voor meer vrouwen in de krantenkoppen.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Humberto gemist? Rennie Rijpma eerste vrouwelijke hoofdredacteur van het AD of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier