Humberto gemist? Enorme clash in Kamer tussen Geert Wilders en Sigrid Kaag

Humberto gemist? Enorme clash in Kamer tussen Geert Wilders en Sigrid Kaag

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 23 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 23 juni terugkijken bij Gids.tv.

Geert Wilders en Sigrid Kaag hadden vandaag weer een hevige discussie tijdens het debat in de Tweede Kamer. Wilders noemde D66-leider Kaag een 'IS-aanbidder' en dat leverde veel commotie op in Den Haag. Chef politiek Elodie Verweij praat ons in Humberto bij.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Humberto</em> gemist? Enorme clash in Kamer tussen <em>Geert Wilders</em> en <em>Sigrid Kaag</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 23 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 23 juni terugkijken bij Gids.tv. Geert Wilders en Sigrid Kaag hadden vandaag weer een hevige discussie tijdens het debat in de Tweede Kamer. Wilders noemde D66-leider Kaag een 'IS-aanbidder' en dat leverde veel commotie op in Den Haag. Chef politiek Elodie Verweij praat ons in Humberto bij. Tekst gaat verder onder de video. Rutte neemt het op voor KaagDe aantijging van Wilders leidde tot een boze reactie van Kaag: “U weet niet wat u doet met de integriteit en de veiligheid van mensen.” Mark Rutte en Wopke Hoekstra namen het nadrukkelijk op voor Kaag en vielen Wilders aan. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto gemist? Enorme clash in Kamer tussen Geert Wilders en Sigrid Kaag

Rutte neemt het op voor Kaag
De aantijging van Wilders leidde tot een boze reactie van Kaag: “U weet niet wat u doet met de integriteit en de veiligheid van mensen.” Mark Rutte en Wopke Hoekstra namen het nadrukkelijk op voor Kaag en vielen Wilders aan.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Humberto gemist? Enorme clash in Kamer tussen Geert Wilders en Sigrid Kaag of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier