Zien: Humberto Tan in gesprek met Dua Lipa over nieuw album ‘Future Nostalgia’

Zien: Humberto Tan in gesprek met Dua Lipa over nieuw album ‘Future Nostalgia’

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 23 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 23 juni terugkijken bij Gids.tv.

Presentator Humberto Tan ging voor zijn talkshow Humberto in gesprek met superster Dua Lipa. De Britse zangeres heeft de afgelopen tijd enorm hard gewerkt aan haar nieuwe album Future Nostalgia en ging samen met Humberto in gesprek over de totstandkoming van dat album.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Humberto Tan</em> in gesprek met <em>Dua Lipa</em> over nieuw album ‘Future Nostalgia’ Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 23 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 23 juni terugkijken bij Gids.tv. Presentator Humberto Tan ging voor zijn talkshow Humberto in gesprek met superster Dua Lipa. De Britse zangeres heeft de afgelopen tijd enorm hard gewerkt aan haar nieuwe album Future Nostalgia en ging samen met Humberto in gesprek over de totstandkoming van dat album. Tekst gaat verder onder de video. Future NostalgiaMomenteel is Dua Lipa één van de grootste vrouwelijke sterren van de wereld, de zangeres vertelt dat ze daar hard voor heeft gewerkt en dat ze altijd enorm gedreven is. Dua Lipa had niet verwacht dat haar album ‘Future Nostalgia’ het zo goed zou doen: “Het is een heel persoonlijk album, ik heb heel mijn ziel el zaligheid erin gestort.” Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Humberto Tan in gesprek met Dua Lipa over nieuw album ‘Future Nostalgia’

Future Nostalgia
Momenteel is Dua Lipa één van de grootste vrouwelijke sterren van de wereld, de zangeres vertelt dat ze daar hard voor heeft gewerkt en dat ze altijd enorm gedreven is. Dua Lipa had niet verwacht dat haar album ‘Future Nostalgia’ het zo goed zou doen: “Het is een heel persoonlijk album, ik heb heel mijn ziel el zaligheid erin gestort.”

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Humberto Tan in gesprek met Dua Lipa over nieuw album ‘Future Nostalgia’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier