Johan Derksen over transfer Steven Berghuis: "Sjaak Troost heeft er puinhoop van gemaakt"

Johan Derksen over transfer Steven Berghuis: "Sjaak Troost heeft er puinhoop van gemaakt"

Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van woensdag 23 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen over transfer <em>Steven Berghuis</em>: &quot;Sjaak Troost heeft er puinhoop van gemaakt&quot; Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van woensdag 23 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Het begint er serieus op te lijken dat Steven Berghuis, de sterspeler van Feyenoord, voor een schijntje (vier miljoen euro) naar aartsrivaal Ajax vertrekt. Volgens Valentijn Driessen heeft Sjaak Troost, voormalig lid van de Raad van Commissarissen bij Feyenoord, een foutje gemaakt: hij is vergeten op te schrijven dat de gelimiteerde transfersom niet voor Ajax en PSV geldt. "Hij heeft er in zijn eentje een totale puinhoop van gemaakt," aldus Johan Derksen. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Het begint er serieus op te lijken dat Steven Berghuis, de sterspeler van Feyenoord, voor een schijntje (vier miljoen euro) naar aartsrivaal Ajax vertrekt. Volgens Valentijn Driessen heeft Sjaak Troost, voormalig lid van de Raad van Commissarissen bij Feyenoord, een foutje gemaakt: hij is vergeten op te schrijven dat de gelimiteerde transfersom niet voor Ajax en PSV geldt. "Hij heeft er in zijn eentje een totale puinhoop van gemaakt," aldus Johan Derksen.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen over transfer Steven Berghuis: "Sjaak Troost heeft er puinhoop van gemaakt" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier