The Great British Bake Off met chocoladeweek gemist? Bekijk hier de hele uitzending

The Great British Bake Off met chocoladeweek gemist? Bekijk hier de hele uitzending

The Great British Bake Off met chocoladeweek gemist? Bekijk hier de hele uitzending Op deze rustdag op het EK voetbal is The Great British Bake Off weer terug met de vierde aflevering van de Engelse variant van Heel Holland Bakt. Het is deze week chocoladeweek. BrowniesDe bakkers beginnen deze aflevering met een plaatbaksel als signatuuropdracht: achttien brownies. Alle soorten chocolade en alle mogelijke smaken zijn toegestaan, als de brownies uiteindelijk maar heerlijk zacht zijn in het midden. JoodsDe technische opdracht is een traditioneel Joods baksel: een chocolade-babka van verrijkt deeg met laagjes noten, chocolade en siroop. SpektakelstukTot slot moeten de bakkers met een feestelijk spektakelstuk laten zien wat ze met witte chocolade kunnen: een taart die geïnspireerd is op een feestelijke gelegenheid. Het baksel moet bestaan uit minimaal twee lagen en er moet vakkundig witte chocolade in zijn verwerkt. Heel Holland Bakt: bekijk hilarische bloopers van seizoen 8 Bekijk deze video » André van Duin onthult jubileumeditie Heel Holland Bakt: ‘Beste bakkers komen terug’ Bekijk deze video » Heel Holland Bakt: Anouk draagt deegroller over aan nieuwe winnares Elizabeth Bekijk deze video »
Uitzending :
The Great British Bake Off met chocoladeweek gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Op deze rustdag op het EK voetbal is The Great British Bake Off weer terug met de vierde aflevering van de Engelse variant van Heel Holland Bakt. Het is deze week chocoladeweek.

Brownies
De bakkers beginnen deze aflevering met een plaatbaksel als signatuuropdracht: achttien brownies. Alle soorten chocolade en alle mogelijke smaken zijn toegestaan, als de brownies uiteindelijk maar heerlijk zacht zijn in het midden.

Joods
De technische opdracht is een traditioneel Joods baksel: een chocolade-babka van verrijkt deeg met laagjes noten, chocolade en siroop.

Spektakelstuk
Tot slot moeten de bakkers met een feestelijk spektakelstuk laten zien wat ze met witte chocolade kunnen: een taart die geïnspireerd is op een feestelijke gelegenheid. Het baksel moet bestaan uit minimaal twee lagen en er moet vakkundig witte chocolade in zijn verwerkt.

Bekijk hier alle video's en artikelen van The Great British Bake Off

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op The Great British Bake Off met chocoladeweek gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier