De Oranjezomer: René van der Gijp vertelt over bezoek aan stripclub met Johnny de Mol

De Oranjezomer: René van der Gijp vertelt over bezoek aan stripclub met Johnny de Mol

Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van woensdag 23 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Oranjezomer</em>: René van der Gijp vertelt over bezoek aan stripclub met <em>Johnny de Mol</em> Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van woensdag 23 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. De heren in De Oranjezomer vertelden woensdagavond smakelijke anekdotes over hun bezoekjes aan seksclubs. Zo was René van der Gijp met Johnny de Mol in een striptent in Barcelona, waar volgens hem een "heerlijke negerin met zúlke tieten" het podium betrad. Zij kleedde zichzelf bijna helemaal uit en ging vervolgens met een 60-jarige Chinese man uit het publiek staan zoenen. Aan het eind bleek ze echter "zó'n grote lul" te hebben. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De heren in De Oranjezomer vertelden woensdagavond smakelijke anekdotes over hun bezoekjes aan seksclubs. Zo was René van der Gijp met Johnny de Mol in een striptent in Barcelona, waar volgens hem een "heerlijke negerin met zúlke tieten" het podium betrad. Zij kleedde zichzelf bijna helemaal uit en ging vervolgens met een 60-jarige Chinese man uit het publiek staan zoenen. Aan het eind bleek ze echter "zó'n grote lul" te hebben.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Oranjezomer: René van der Gijp vertelt over bezoek aan stripclub met Johnny de Mol of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier