Carolien Borgers in Humberto: "Laffe UEFA weigert zichtbaarheid regenboogkleuren"

Carolien Borgers in Humberto: "Laffe UEFA weigert zichtbaarheid regenboogkleuren"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 23 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 23 juni terugkijken bij Gids.tv.

Carolien Borgers in <em>Humberto</em>: &quot;Laffe UEFA weigert zichtbaarheid regenboogkleuren&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 23 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 23 juni terugkijken bij Gids.tv. Carolien Borgers is niet te spreken over de acties van UEFA jegens de LHBTIQ+-gemeenschap. Ze vindt het bijzonder laf dat de organisatie geen statement wilde maken richting Hongarije, waar nu een anti-homowet is doorgevoerd. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Carolien Borgers in Humberto: "Laffe UEFA weigert zichtbaarheid regenboogkleuren"

Carolien Borgers is niet te spreken over de acties van UEFA jegens de LHBTIQ+-gemeenschap. Ze vindt het bijzonder laf dat de organisatie geen statement wilde maken richting Hongarije, waar nu een anti-homowet is doorgevoerd.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Carolien Borgers in Humberto: "Laffe UEFA weigert zichtbaarheid regenboogkleuren" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier