Emotionele moeder Tanja Groen bij Humberto: "Alsof ze van de aardbodem is verdwenen"

Emotionele moeder Tanja Groen bij Humberto: "Alsof ze van de aardbodem is verdwenen"

Na 28 jaar is de vermiste Tanja Groen nog steeds niet teruggevonden. Haar ouders waren te gast bij Humberto om over de constante zoektocht te praten.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 23 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 23 juni terugkijken bij Gids.tv.

Emotionele moeder Tanja Groen bij <em>Humberto</em>: &quot;Alsof ze van de aardbodem is verdwenen&quot; Na 28 jaar is de vermiste Tanja Groen nog steeds niet teruggevonden. Haar ouders waren te gast bij Humberto om over de constante zoektocht te praten. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 23 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 23 juni terugkijken bij Gids.tv. Hoop ooit rust te vindenEr is nooit iets teruggevonden van Tanja, zelfs geen fiets of kleding. Haar moeder vertelt dat ze sinds die tijd geen rust heeft vanwege het onbegrip van de hele situatie. Ze hoopt, voordat ze komt te overlijden, rust te vinden door erachter te komen wat er met haar dochter gebeurd is. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Emotionele moeder Tanja Groen bij Humberto: "Alsof ze van de aardbodem is verdwenen"

Hoop ooit rust te vinden
Er is nooit iets teruggevonden van Tanja, zelfs geen fiets of kleding. Haar moeder vertelt dat ze sinds die tijd geen rust heeft vanwege het onbegrip van de hele situatie. Ze hoopt, voordat ze komt te overlijden, rust te vinden door erachter te komen wat er met haar dochter gebeurd is.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Emotionele moeder Tanja Groen bij Humberto: "Alsof ze van de aardbodem is verdwenen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier