The Bachelor: Maxime geeft bij binnenkomst plantenadvies aan Tony Junior

The Bachelor: Maxime geeft bij binnenkomst plantenadvies aan Tony Junior

De Bachelor gaat vandaag officieel van start en dat betekent dat Tony Junior kennis maakt met alle dames die voor hem gekomen zijn. Maxime heeft een bijzonder cadeau meegebracht.

<em>The Bachelor</em>: Maxime geeft bij binnenkomst plantenadvies aan Tony Junior De Bachelor gaat vandaag officieel van start en dat betekent dat Tony Junior kennis maakt met alle dames die voor hem gekomen zijn. Maxime heeft een bijzonder cadeau meegebracht. Boek over plantenMaxime maakt direct een bijzondere entree, want ze geeft de Bachelor een boek over planten. Ze had gelezen dat hij al het groen in huis laat doodgaan, dus helpt hem graag een handje. Tony is erg verrast en blij met het cadeau. De Bachelor is vanaf 24 juni te zien op Videoland. Je kunt de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Maan moest wennen aan Tony Junior als bachelor: "Ik gun je het allerbeste" (Shownieuws) Bekijk deze video » ZIEN: Tony Junior heeft Jolijn hoog zitten door mysterieus cadeau Bekijk deze video »

Boek over planten
Maxime maakt direct een bijzondere entree, want ze geeft de Bachelor een boek over planten. Ze had gelezen dat hij al het groen in huis laat doodgaan, dus helpt hem graag een handje. Tony is erg verrast en blij met het cadeau.

De Bachelor is vanaf 24 juni te zien op Videoland. Je kunt de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op The Bachelor: Maxime geeft bij binnenkomst plantenadvies aan Tony Junior of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier