Tony Junior over De Bachelor: "Er staan twintig vrouwen die op me jagen" (video)

Tony Junior over De Bachelor: "Er staan twintig vrouwen die op me jagen" (video)

Bekijk hier alle 20 vrouwen die meedoen aan De Bachelor.

Tony Junior gaat voor het tv-programma De Bachelor in Kroatië op zoek naar de liefde van zijn leven. Twintig vrijgezelle dames doen een poging het hart van de dj te veroveren. In een van de eerste fragmenten is te zien dat Tony al direct een oogje heeft op Jolijn. Er is vuur en veel oogcontact tussen de twee. "Er staan er twintig die op je jagen", zegt Tony blij in de De Telegraaf-video hieronder.

De Bachelor is vanaf 24 juni te zien op Videoland. Je kunt de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Tony Junior</em> over <em>De Bachelor</em>: &quot;Er staan twintig vrouwen die op me jagen&quot; (video) Bekijk hier alle 20 vrouwen die meedoen aan De Bachelor. Tony Junior gaat voor het tv-programma De Bachelor in Kroatië op zoek naar de liefde van zijn leven. Twintig vrijgezelle dames doen een poging het hart van de dj te veroveren. In een van de eerste fragmenten is te zien dat Tony al direct een oogje heeft op Jolijn. Er is vuur en veel oogcontact tussen de twee. "Er staan er twintig die op je jagen", zegt Tony blij in de De Telegraaf-video hieronder. De Bachelor is vanaf 24 juni te zien op Videoland. Je kunt de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Verlegen Tony Junior over eerste De Bachelor aflevering: " Erg ongemakkelijk" Bekijk deze video » ZIEN: Tony Junior heeft Jolijn hoog zitten door mysterieus cadeau Bekijk deze video »
Show :
Tony Junior over De Bachelor: "Er staan twintig vrouwen die op me jagen" (video)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Tony Junior over De Bachelor: "Er staan twintig vrouwen die op me jagen" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier