Oranjefans klaar voor Nederland-Tsjechië: "Wordt een billenknijp wedstrijd" (HvN)

Oranjefans klaar voor Nederland-Tsjechië: "Wordt een billenknijp wedstrijd" (HvN)

De eerste oranjefans pakken de koffers in en maken zich klaar voor vertrek naar Boedapest. Want daar zal Nederland zondag spelen tegen Tsjechië. Oranje supporter Alie van Heerde is een beetje zenuwachtig voor de wedstrijd en haar reisgenoot is blij dat ze weer kunnen. De oranjefans zeggen over de uitslag: 2-1, 3-1 en 3-2. "Het zal een billenknijp wedstrijd worden." Bekijk hieronder de Hart van Nederland-beelden van de oranjefans die klaar zijn om naar Boedapest te reizen.

Oranjefans klaar voor Nederland-Tsjechië: "Wordt een billenknijp wedstrijd" (HvN) De eerste oranjefans pakken de koffers in en maken zich klaar voor vertrek naar Boedapest. Want daar zal Nederland zondag spelen tegen Tsjechië. Oranje supporter Alie van Heerde is een beetje zenuwachtig voor de wedstrijd en haar reisgenoot is blij dat ze weer kunnen. De oranjefans zeggen over de uitslag: 2-1, 3-1 en 3-2. "Het zal een billenknijp wedstrijd worden." Bekijk hieronder de Hart van Nederland-beelden van de oranjefans die klaar zijn om naar Boedapest te reizen. Bekijk ook Video: UEFA wil geen regenboogstadion bij EK-wedstrijd Duitsland-Hongarije Bekijk deze video » Video: 11.000 fans welkom bij feest in Oranje fanzone in Boedapest Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Oranjefans klaar voor Nederland-Tsjechië: "Wordt een billenknijp wedstrijd" (HvN) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier