Selma Omari heeft het gezellig met Xess Xava (video)

Selma Omari heeft het gezellig met Xess Xava (video)

Yolanthe Cabau is druk bezig met de opnames voor haar app. Cabau heeft meerdere BN'ers gevraagd om met haar mee te sporten. Ook Selma Omari is een gast in haar work-out video's. Achter de schermen heeft Selma het erg gezellig met het zoontje van Yolanthe. Xess Xava en Selma doen een renwedstrijdje. Bekijk de leuke beelden die Yolanthe op haar Instagram Stories deelt hieronder.

<em>Selma Omari</em> heeft het gezellig met <em>Xess Xava</em> (video) Yolanthe Cabau is druk bezig met de opnames voor haar app. Cabau heeft meerdere BN'ers gevraagd om met haar mee te sporten. Ook Selma Omari is een gast in haar work-out video's. Achter de schermen heeft Selma het erg gezellig met het zoontje van Yolanthe. Xess Xava en Selma doen een renwedstrijdje. Bekijk de leuke beelden die Yolanthe op haar Instagram Stories deelt hieronder. Bekijk ook Zien: Yolanthe Cabau maakt het Rolf Sanchez lastig tijdens work-out: "Rolf haat me nu" Bekijk deze video » Zien: Monique Westenberg sport in Yolanthe Cabau's work-out video's Bekijk deze video »
Show :
Selma Omari heeft het gezellig met Xess Xava (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Selma Omari heeft het gezellig met Xess Xava (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier