Oud-militair emotioneel over tijd in Afghanistan: ''Moest opofferingen maken''

Oud-militair emotioneel over tijd in Afghanistan: ''Moest opofferingen maken''

Bijna twintig jaar lang waren er Nederlandse militairen aan het werk in Afghanistan. Nu is er officieel een einde gekomen aan die missie. De laatste Nederlandse militairen keren deze week terug uit het land. De vader van Thijs, Thomas en Nathan vertelt over zijn tijd tijdens de missie.

Bekijk hieronder het fragment uit het NOS Jeugdjournaal.

Oud-militair emotioneel over tijd in <em>Afghanistan</em>: ''Moest opofferingen maken'' Bijna twintig jaar lang waren er Nederlandse militairen aan het werk in Afghanistan. Nu is er officieel een einde gekomen aan die missie. De laatste Nederlandse militairen keren deze week terug uit het land. De vader van Thijs, Thomas en Nathan vertelt over zijn tijd tijdens de missie. Bekijk hieronder het fragment uit het NOS Jeugdjournaal. Bekijk ook Video: Schoolkinderen hebben last van geluidsoverlast door F-35 in Friesland Bekijk deze video » Bekijk reisadvies voor Frankrijk, België, Duitsland en Spanje (video) Bekijk deze video » Video: De populaire Nachtwacht is na 300 jaar weer compleet Bekijk deze video »
Nieuws :
Oud-militair emotioneel over tijd in Afghanistan: ''Moest opofferingen maken''


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Oud-militair emotioneel over tijd in Afghanistan: ''Moest opofferingen maken'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier