Máxima bezoekt Eye Filmmuseum (video)

Máxima bezoekt Eye Filmmuseum (video)

Koningin Máxima was vandaag in Amsterdam voor een bezoek aan het filmmuseum Eye. Ze kreeg een uitgebreide rondleiding waarbij ook in het Spaans, haar moedertaal, werd gesproken. En het werd tijd, want dankzij corona werd het bezoek al een aantal keer uitgesteld.

Bekijk hieronder de video van Rick Evers.

<em>Máxima</em> bezoekt Eye Filmmuseum (video) Koningin Máxima was vandaag in Amsterdam voor een bezoek aan het filmmuseum Eye. Ze kreeg een uitgebreide rondleiding waarbij ook in het Spaans, haar moedertaal, werd gesproken. En het werd tijd, want dankzij corona werd het bezoek al een aantal keer uitgesteld. Bekijk hieronder de video van Rick Evers. Bekijk ook Opsporing Verzocht: twee verdachten gezocht van ernstige mishandeling Amsterdam Bekijk deze video » Video: 11.000 fans welkom bij feest in Oranje fanzone in Boedapest Bekijk deze video » Video: De populaire Nachtwacht is na 300 jaar weer compleet Bekijk deze video »
Royals :
Máxima bezoekt Eye Filmmuseum (video)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Máxima bezoekt Eye Filmmuseum (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier