PowNed peilt stemming over Monsieur Cannibale: "Al jarenlang veel kritiek"

PowNed peilt stemming over Monsieur Cannibale: "Al jarenlang veel kritiek"

Gedoe in de Efteling: het pretpark gaat de attractie Monsieur Cannibale aanpassen, omdat die racistisch zou zijn. PowNed peilde de stemming in het attractiepark en sprak ook met een woordvoerder. Volgens hem is er "al jaren veel kritiek" op Monsieur Cannibale.

Lees verder onder de video.

<em>PowNed</em> peilt stemming over <em>Monsieur Cannibale</em>: &quot;Al jarenlang veel kritiek&quot; Gedoe in de Efteling: het pretpark gaat de attractie Monsieur Cannibale aanpassen, omdat die racistisch zou zijn. PowNed peilde de stemming in het attractiepark en sprak ook met een woordvoerder. Volgens hem is er "al jaren veel kritiek" op Monsieur Cannibale. Lees verder onder de video. WokePowNed wil weten of de Efteling toch buigt voor de mensen die 'woke' zijn, maar dat is volgens de woordvoerder niet het geval. Het pretpark wil iedere bezoeker namelijk gewoon een leuke dag bezorgen. Veel (oudere) bezoekers vinden het echter maar niks dat de attractie aangepast wordt: "Waarom zou je iets veranderen wat al jaren zo is?" Bekijk de reportage van PowNed hierboven. Bekijk ook OG3NE brengt kerst bij je thuis: live vanuit De Efteling (video) Bekijk deze video » Efteling-gasten over kritiek op 'racistische' attractie Monsieur Cannibale: "Vergezocht" Bekijk deze video »
Nieuws :
PowNed peilt stemming over Monsieur Cannibale: "Al jarenlang veel kritiek"

Woke
PowNed wil weten of de Efteling toch buigt voor de mensen die 'woke' zijn, maar dat is volgens de woordvoerder niet het geval. Het pretpark wil iedere bezoeker namelijk gewoon een leuke dag bezorgen. Veel (oudere) bezoekers vinden het echter maar niks dat de attractie aangepast wordt: "Waarom zou je iets veranderen wat al jaren zo is?"

Bekijk de reportage van PowNed hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op PowNed peilt stemming over Monsieur Cannibale: "Al jarenlang veel kritiek" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier