Klaas Dijkhoff over uitnodiging De Oranjezomer: ''Ik zit toch niet meer in de politiek''

Klaas Dijkhoff over uitnodiging De Oranjezomer: ''Ik zit toch niet meer in de politiek''

Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van donderdag 24 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

<em>Klaas Dijkhoff</em> over uitnodiging <em>De Oranjezomer</em>: ''Ik zit toch niet meer in de politiek'' Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van donderdag 24 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Klaas Dijkhoff, voormalig minister van Defensie, vertelt aan Wilfred Genée waarom hij ja heeft gezegd tegen de uitnodiging voor De Oranjezomer. ''Ik zit toch niet meer in de politiek,'' vertelt hij. ''Maar ik wil niet iets raars zeggen.'' Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Klaas Dijkhoff, voormalig minister van Defensie, vertelt aan Wilfred Genée waarom hij ja heeft gezegd tegen de uitnodiging voor De Oranjezomer. ''Ik zit toch niet meer in de politiek,'' vertelt hij. ''Maar ik wil niet iets raars zeggen.''

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Klaas Dijkhoff over uitnodiging De Oranjezomer: ''Ik zit toch niet meer in de politiek'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier