Johan Derksen vindt succes biografie gênant (video)

Johan Derksen vindt succes biografie gênant (video)

Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van donderdag 24 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

<em>Johan Derksen</em> vindt succes biografie gênant (video) Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van donderdag 24 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. De biografie van Johan Derksen is een echte bestseller. In De Oranjezomer onthult hij dat hij het wel een beetje gênant vindt dat hij meer succes heeft met zijn boek, dan sommige andere biografieeën waar hard aan gewerkt is. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De biografie van Johan Derksen is een echte bestseller. In De Oranjezomer onthult hij dat hij het wel een beetje gênant vindt dat hij meer succes heeft met zijn boek, dan sommige andere biografieeën waar hard aan gewerkt is.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen vindt succes biografie gênant (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier