De Oranjezomer: ''Kan Dumfries de absolute top van Europa halen?''

De Oranjezomer: ''Kan Dumfries de absolute top van Europa halen?''

Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van donderdag 24 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Oranjezomer</em>: ''Kan Dumfries de absolute top van Europa halen?'' Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van donderdag 24 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. De mannen van De Oranjezomer krijgen de vraag of Dumfries de absolute top van Europa kan halen. ''Het enige wat Dumfries zou moeten doen is zorgen dat hij niet slecht speelt,'' vertelt René van der Gijp. Volgens Johan Derksen heeft de voetballer daarnaast de gunfactor. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De mannen van De Oranjezomer krijgen de vraag of Dumfries de absolute top van Europa kan halen. ''Het enige wat Dumfries zou moeten doen is zorgen dat hij niet slecht speelt,'' vertelt René van der Gijp. Volgens Johan Derksen heeft de voetballer daarnaast de gunfactor.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Oranjezomer: ''Kan Dumfries de absolute top van Europa halen?'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier