Mannen De Oranjezomer over Hongarije en de antihomowet (video)

Mannen De Oranjezomer over Hongarije en de antihomowet (video)

Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van donderdag 24 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Mannen <em>De Oranjezomer</em> over Hongarije en de antihomowet (video) Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van donderdag 24 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. In De Oranjezomer praten de heren over de organisatie van het voetbal in Hongarije. Ze zijn het erover eens dat Nederland hier ook aandacht aan moet geven. ''Niets gaat daar volgens de regels,'' roept Johan Derksen uit. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

In De Oranjezomer praten de heren over de organisatie van het voetbal in Hongarije. Ze zijn het erover eens dat Nederland hier ook aandacht aan moet geven. ''Niets gaat daar volgens de regels,'' roept Johan Derksen uit.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Mannen De Oranjezomer over Hongarije en de antihomowet (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier