Op1 gemist? Mark Rutte wil dat Hongarije EU verlaat

Op1 gemist? Mark Rutte wil dat Hongarije EU verlaat

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 24 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 24 juni terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Mark Rutte wil dat Hongarije EU verlaat Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 24 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 24 juni terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Hongarije is de afgelopen dagen extra onder de aandacht vanwege hun antihomowet. Mark Rutte heeft het land opgeroepen om een procedure te starten om de EU te verlaten. Kati Pirii van de PvdA vertelt in Op1 dat ze daar trots op is. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Mark Rutte wil dat Hongarije EU verlaat

Hongarije is de afgelopen dagen extra onder de aandacht vanwege hun antihomowet. Mark Rutte heeft het land opgeroepen om een procedure te starten om de EU te verlaten. Kati Pirii van de PvdA vertelt in Op1 dat ze daar trots op is.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Mark Rutte wil dat Hongarije EU verlaat of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier