Op1 gemist? Economische schade pandemie valt mee

Op1 gemist? Economische schade pandemie valt mee

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 24 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 24 juni terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Economische schade pandemie valt mee Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 24 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 24 juni terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Toen de coronacrisis net begon, werd er voorspelt dat er een grote economische crisis zou komen. ''Catastrofaal'' en ''ongekend'' waren de termen die gebruikt werden. Financieel journalist Jean Dohmen legt in Op1 uit dat het eigenlijk allemaal best is meegevallen. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Economische schade pandemie valt mee

Toen de coronacrisis net begon, werd er voorspelt dat er een grote economische crisis zou komen. ''Catastrofaal'' en ''ongekend'' waren de termen die gebruikt werden. Financieel journalist Jean Dohmen legt in Op1 uit dat het eigenlijk allemaal best is meegevallen.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Economische schade pandemie valt mee of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV