Op1 gemist? ''VIVA rubriek 'Anybody' was echt uniek''

Op1 gemist? ''VIVA rubriek 'Anybody' was echt uniek''

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 24 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 24 juni terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? ''VIVA rubriek 'Anybody' was echt uniek'' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 24 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 24 juni terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Er komt een einde aan de welbekende rubriek 'Anybody' van de VIVA. Voormalig redacteur Marieke 't Hart vertelt hoe de reportages eraan toe gingen. ''Het was gewoon in de slaapkamer van de fotograaf. Heel intiem en er kwamen vaak hele verhalen.'' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? ''VIVA rubriek 'Anybody' was echt uniek''

Er komt een einde aan de welbekende rubriek 'Anybody' van de VIVA. Voormalig redacteur Marieke 't Hart vertelt hoe de reportages eraan toe gingen. ''Het was gewoon in de slaapkamer van de fotograaf. Heel intiem en er kwamen vaak hele verhalen.''

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? ''VIVA rubriek 'Anybody' was echt uniek'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier