Johan Derksen ziet statement René van der Gijp: "Orbán doet geen oog dicht"

Johan Derksen ziet statement René van der Gijp: "Orbán doet geen oog dicht"

Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van donderdag 24 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

<em>Johan Derksen</em> ziet statement René van der Gijp: &quot;<em>Orbán</em> doet geen oog dicht&quot; Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van donderdag 24 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Ook de heren van De Oranjezomer spreken zich uit tegen de homodiscriminatie van de Hongaarse premier Viktor Orbán. René van der Gijp heeft direct maar een stuk of honderd #OneLove-speldjes op zijn shirt gedaan. Johan Derksen denkt dat Orbán "geen oog dicht doet vanavond" na het zien van dit statement. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Ook de heren van De Oranjezomer spreken zich uit tegen de homodiscriminatie van de Hongaarse premier Viktor Orbán. René van der Gijp heeft direct maar een stuk of honderd #OneLove-speldjes op zijn shirt gedaan. Johan Derksen denkt dat Orbán "geen oog dicht doet vanavond" na het zien van dit statement.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen ziet statement René van der Gijp: "Orbán doet geen oog dicht" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier