Docu Terug in het Wild 2 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu Terug in het Wild 2 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu Terug in het Wild 2 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Voor de tweede keer hebben negen Europese omroepen een natuurdocumentaire gemaakt over dieren die ooit verdwenen waren in het wild, maar nu beetje bij beetje terugkeren in de Europese natuur. Bedreigde soortenLanden als Noorwegen, Schotland, Nederland en Italië laten zien welke pogingen ondernomen worden om bedreigde soorten te redden. Want ook ernstig bedreigde dieren kunnen een succesvolle comeback maken. KorenwolfWat zijn de belangrijkste bedreigingen voor bijvoorbeeld de gierzwaluw, de korenwolf of de reuzenhaai? Hoe staan hun leefgebieden er voor? En hoe kunnen we ervoor zorgen dat zij blijven bestaan? EerbetoonHet pan-Europese project is een eerbetoon aan het harde werk, de toewijding en de inzet van natuurbeschermers die proberen te voorkomen dat bedreigde Europese diersoorten uitsterven. Koffietijd: 'Makers Seaspiracy willen liefst dat er nooit één vis meer gevangen wordt' Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Voor de tweede keer hebben negen Europese omroepen een natuurdocumentaire gemaakt over dieren die ooit verdwenen waren in het wild, maar nu beetje bij beetje terugkeren in de Europese natuur.

Bedreigde soorten
Landen als Noorwegen, Schotland, Nederland en Italië laten zien welke pogingen ondernomen worden om bedreigde soorten te redden. Want ook ernstig bedreigde dieren kunnen een succesvolle comeback maken.

Korenwolf
Wat zijn de belangrijkste bedreigingen voor bijvoorbeeld de gierzwaluw, de korenwolf of de reuzenhaai? Hoe staan hun leefgebieden er voor? En hoe kunnen we ervoor zorgen dat zij blijven bestaan?

Eerbetoon
Het pan-Europese project is een eerbetoon aan het harde werk, de toewijding en de inzet van natuurbeschermers die proberen te voorkomen dat bedreigde Europese diersoorten uitsterven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Docu Terug in het Wild 2 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier