De Kemping aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Kemping aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Kemping aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf vanavond is het Vlaamse programma De Kemping elke vrijdag om 21:15 uur te zien op NPO 3. Hierin gaan negen jongeren twee weken lang een camping bouwen én runnen. RedenDe jongeren hebben allemaal een persoonlijke reden om mee te doen: ze komen bijvoorbeeld moeilijk aan werk en grijpen de kans aan om samen te werken aan dit unieke project. BagageCreatieve duizendpoot en jongerenbegeleider Tijs Vanneste, die tien jaar lang les gaf in het buitengewoon onderwijs, coacht hen en reikt hen de broodnodige bagage en werkervaring aan om zich later op de arbeidsmarkt te kunnen smijten. Zien: Martine van Os over nieuw seizoen We zijn er Bijna: vanaf 10 augustus te zien Bekijk deze video » Camping Coppens vanaf 6 juli op SBS6: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video »
Uitzending :
De Kemping aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanaf vanavond is het Vlaamse programma De Kemping elke vrijdag om 21:15 uur te zien op NPO 3. Hierin gaan negen jongeren twee weken lang een camping bouwen én runnen.

Reden
De jongeren hebben allemaal een persoonlijke reden om mee te doen: ze komen bijvoorbeeld moeilijk aan werk en grijpen de kans aan om samen te werken aan dit unieke project.

Bagage
Creatieve duizendpoot en jongerenbegeleider Tijs Vanneste, die tien jaar lang les gaf in het buitengewoon onderwijs, coacht hen en reikt hen de broodnodige bagage en werkervaring aan om zich later op de arbeidsmarkt te kunnen smijten.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Kemping aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier