Johan Derksen haalt uit naar Matthijs van Nieuwkerk: "Zelfoverschatting en hoogmoed"

Johan Derksen haalt uit naar Matthijs van Nieuwkerk: "Zelfoverschatting en hoogmoed"

Een dag nadat Johan Derksen geen goed woord overhad voor de nieuwe liefde van Matthijs van Nieuwkerk pakt hij ook de presentator zelf aan - en dan met name het persbericht waarin diens nieuwe liefde werd meegedeeld. "Een daad van zelfoverschatting en hoogmoed."

Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van donderdag 24 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

<em>Johan Derksen</em> haalt uit naar Matthijs van Nieuwkerk: &quot;Zelfoverschatting en hoogmoed&quot; Een dag nadat Johan Derksen geen goed woord overhad voor de nieuwe liefde van Matthijs van Nieuwkerk pakt hij ook de presentator zelf aan - en dan met name het persbericht waarin diens nieuwe liefde werd meegedeeld. "Een daad van zelfoverschatting en hoogmoed." Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van donderdag 24 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. FilmsterrengedragVolgens Derksen vertoont Van Nieuwkerk ronduit "filmsterrengedrag" door de buitenwereld middels een persbericht op de hoogte te brengen van zijn nieuwe geliefde. "Als ik een management had gehad, hadden ze elke week een fantastisch persbericht naar buiten kunnen brengen!" grapt Derksen. René van der Gijp haakt in: "Die man denkt dat hij de grootste is die de wereld ooit heeft voortgebracht." Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Filmsterrengedrag
Volgens Derksen vertoont Van Nieuwkerk ronduit "filmsterrengedrag" door de buitenwereld middels een persbericht op de hoogte te brengen van zijn nieuwe geliefde. "Als ik een management had gehad, hadden ze elke week een fantastisch persbericht naar buiten kunnen brengen!" grapt Derksen. René van der Gijp haakt in: "Die man denkt dat hij de grootste is die de wereld ooit heeft voortgebracht."

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen haalt uit naar Matthijs van Nieuwkerk: "Zelfoverschatting en hoogmoed" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier