De Oranjezomer gemist? Spelers Feyenoord gesloopt door testen van Arne Slot

De Oranjezomer gemist? Spelers Feyenoord gesloopt door testen van Arne Slot

Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van donderdag 24 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Oranjezomer</em> gemist? Spelers Feyenoord gesloopt door testen van <em>Arne Slot</em> Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van donderdag 24 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. VI-journalist Martijn Krabbendam was donderdag aanwezig bij De Oranjezomer om te vertellen over de huidige situatie bij Feyenoord. Niet alleen de mogelijke transfer van Steven Berghuis naar Ajax komt aan bod, maar ook de nieuwe manier van werken van Arne Slot. Hij heeft de spelers helemaal gesloopt met testen en Nicolai Jørgensen is er wel klaar mee. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

VI-journalist Martijn Krabbendam was donderdag aanwezig bij De Oranjezomer om te vertellen over de huidige situatie bij Feyenoord. Niet alleen de mogelijke transfer van Steven Berghuis naar Ajax komt aan bod, maar ook de nieuwe manier van werken van Arne Slot. Hij heeft de spelers helemaal gesloopt met testen en Nicolai Jørgensen is er wel klaar mee.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Oranjezomer gemist? Spelers Feyenoord gesloopt door testen van Arne Slot of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier