Humberto gemist? ''Ons volkslied is eigenlijk een cover''

Humberto gemist? ''Ons volkslied is eigenlijk een cover''

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van donderdag 24 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 24 juni terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto</em> gemist? ''Ons volkslied is eigenlijk een cover'' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van donderdag 24 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 24 juni terugkijken bij Gids.tv. Radio 4 presentator Jet Berkhout legt in Humberto uit dat ons volkslied ontzettend oud is. Het bestaat zelfs al zo lang, dat het misschien wel een van de oudste liederen ter wereld is dat als volkslied wordt gebruikt. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto gemist? ''Ons volkslied is eigenlijk een cover''

Radio 4 presentator Jet Berkhout legt in Humberto uit dat ons volkslied ontzettend oud is. Het bestaat zelfs al zo lang, dat het misschien wel een van de oudste liederen ter wereld is dat als volkslied wordt gebruikt.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV