Ernst Daniël Smid emotioneel door optreden dochter (video)

Ernst Daniël Smid emotioneel door optreden dochter (video)

<em>Ernst Daniël Smid</em> emotioneel door optreden dochter (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van donderdag 24 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 24 juni terugkijken bij Gids.tv. Ernst Daniël Smid en Rob de Nijs praten bij Humberto over ouder worden. Ze zijn het er allebei over eens dat ze de kinderen graag nog willen zien opgroeien. Humberto heeft vervolgens een verrassing voor hen: een emotioneel optreden van Coosje, de dochter van Ernst. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Ernst Daniël Smid emotioneel door optreden dochter (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van donderdag 24 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 24 juni terugkijken bij Gids.tv.

Ernst Daniël Smid en Rob de Nijs praten bij Humberto over ouder worden. Ze zijn het er allebei over eens dat ze de kinderen graag nog willen zien opgroeien. Humberto heeft vervolgens een verrassing voor hen: een emotioneel optreden van Coosje, de dochter van Ernst.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ernst Daniël Smid emotioneel door optreden dochter (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier