Humberto gemist? Daniël Verlaan over de CoronaCheck-app

Humberto gemist? Daniël Verlaan over de CoronaCheck-app

Nederlanders downloaden de CoronaCheck-app massaal: het moet namelijk hét toegangsbewijs worden voor een vakantie naar het buitenland. Is de app veilig, vraagt Humberto Tan zich af. "Qua privacygevaren heb je weinig te vrezen en dat is best goed", laat techjournalist Daniël Verlaan weten.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van donderdag 24 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 24 juni terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto gemist?</em> Daniël Verlaan over de <em>CoronaCheck-app</em> Nederlanders downloaden de CoronaCheck-app massaal: het moet namelijk hét toegangsbewijs worden voor een vakantie naar het buitenland. Is de app veilig, vraagt Humberto Tan zich af. "Qua privacygevaren heb je weinig te vrezen en dat is best goed", laat techjournalist Daniël Verlaan weten. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van donderdag 24 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 24 juni terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Humberto gemist? Daniël Verlaan over de CoronaCheck-app


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Humberto gemist? Daniël Verlaan over de CoronaCheck-app of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV