Verhuizing Tweede Kamer: gaat de vleugel van Thierry Baudet mee? (video)

Verhuizing Tweede Kamer: gaat de vleugel van Thierry Baudet mee? (video)

Vera Bergkamp is al druk bezig met de grote verhuizing van de Tweede Kamer: "Het is echt een mega-operatie. In de hele parlementaire geschiedenis is het Binnenhof nog nooit verhuisd. 4000 verhuisdozen en 1600 kunstwerken worden verhuisd. 1400 werkplekken moeten worden ingericht", vertelt de voorzitter aan Jaïr Ferwerda.

Vleugel Baudet
Ook Thierry Baudet wordt opgezocht: gaat hij zijn 'beroemde' vleugel meeverhuizen naar het nieuwe gebouw, dat wat minder sfeer zou hebben? "Ik vraag me af of je het zo'n piano kan aandoen, om op zo'n plek te worden gestald", laat de Forum-voorman weten.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van donderdag 24 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 24 juni terugkijken bij Gids.tv.

Verhuizing <em>Tweede Kamer</em>: gaat de vleugel van Thierry Baudet mee? (video) Vera Bergkamp is al druk bezig met de grote verhuizing van de Tweede Kamer: "Het is echt een mega-operatie. In de hele parlementaire geschiedenis is het Binnenhof nog nooit verhuisd. 4000 verhuisdozen en 1600 kunstwerken worden verhuisd. 1400 werkplekken moeten worden ingericht", vertelt de voorzitter aan Jaïr Ferwerda. Vleugel BaudetOok Thierry Baudet wordt opgezocht: gaat hij zijn 'beroemde' vleugel meeverhuizen naar het nieuwe gebouw, dat wat minder sfeer zou hebben? "Ik vraag me af of je het zo'n piano kan aandoen, om op zo'n plek te worden gestald", laat de Forum-voorman weten. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van donderdag 24 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 24 juni terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Verhuizing Tweede Kamer: gaat de vleugel van Thierry Baudet mee? (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Verhuizing Tweede Kamer: gaat de vleugel van Thierry Baudet mee? (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV