Video: heftig voedselgevecht Shani en Lesley (Ex on the Beach)

Video: heftig voedselgevecht Shani en Lesley (Ex on the Beach)

Lesley Versprille, bekend van het realityprogramma Ex on the Beach, maakte dit weekend bekend een bezoek te hebben gebracht aan het ziekenhuis, nadat Shani (een andere deelneemster) per ongeluk (?) een stenen schaaltje tegen haar gezicht gooide. Nu zijn ook de beelden van het incident opgedoken, en daarop is te zien dat het er wild aan toe ging tijdens het voedselgevecht dat de twee met elkaar hadden. Bekijk de video van Shownieuws hieronder.

Video: heftig voedselgevecht Shani en Lesley (<em>Ex on the Beach</em>) Lesley Versprille, bekend van het realityprogramma Ex on the Beach, maakte dit weekend bekend een bezoek te hebben gebracht aan het ziekenhuis, nadat Shani (een andere deelneemster) per ongeluk (?) een stenen schaaltje tegen haar gezicht gooide. Nu zijn ook de beelden van het incident opgedoken, en daarop is te zien dat het er wild aan toe ging tijdens het voedselgevecht dat de twee met elkaar hadden. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Imke uit Ex on the Beach snapt commotie rond baan als leerkracht en seks op tv niet Bekijk deze video » Lesley Versprille over haar verwondingen door Shani van Hoey tijdens voedselgevecht (video) Bekijk deze video »
Show :
Video: heftig voedselgevecht Shani en Lesley (Ex on the Beach)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: heftig voedselgevecht Shani en Lesley (Ex on the Beach) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier