Video: Rob de Nijs & Ernst Daniël Smid - De muziek gaat altijd door

Video: Rob de Nijs & Ernst Daniël Smid - De muziek gaat altijd door

Rob de Nijs en Ernst Daniël Smid, die beiden lijden aan Parkinson, hebben de handen ineen geslagen en het prachtige nummer De muziek gaat altijd opgenomen, waarmee ze meer aandacht voor de ziekte willen genereren. In het nummer krijgen ze muzikale hulp van niemand minder dan Berget Lewis, Anita Meyer, Jim Bakkum en Coosje Smid, de dochter van Ernst. De tekst werd geschreven door Han Kooreneef, Jochem Fluitsma & Eric van Tijn. Bekijk de videoclip hieronder.

Video: Rob de Nijs &amp; Ernst Daniël Smid - <em>De muziek gaat altijd door</em> Rob de Nijs en Ernst Daniël Smid, die beiden lijden aan Parkinson, hebben de handen ineen geslagen en het prachtige nummer De muziek gaat altijd opgenomen, waarmee ze meer aandacht voor de ziekte willen genereren. In het nummer krijgen ze muzikale hulp van niemand minder dan Berget Lewis, Anita Meyer, Jim Bakkum en Coosje Smid, de dochter van Ernst. De tekst werd geschreven door Han Kooreneef, Jochem Fluitsma & Eric van Tijn. Bekijk de videoclip hieronder. Bekijk ook Ernst Daniël Smid emotioneel door optreden dochter (video) Bekijk deze video » Humberto: Rob de Nijs en Ernst Daniël Smid vertellen wat Parkinson met ze doet Bekijk deze video »
Muziek :
Video: Rob de Nijs & Ernst Daniël Smid - De muziek gaat altijd door


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Rob de Nijs & Ernst Daniël Smid - De muziek gaat altijd door of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV