Heftige video: Nienke Plas was eigenlijk zwanger van tweeling

Heftige video: Nienke Plas was eigenlijk zwanger van tweeling

In een nieuwe vlog van Nienke Plas doet de Youtuber een heftige onthulling; ze was in een vroeg stadium zwanger van een tweeling! Nienke legt uit dat de verloskundige de placenta na de bevalling aan haar liet zien en vertelde dat er aan de andere kant nóg een 'kwab' te zien was, waar een tweede kindje had kunnen zitten.

Heftige video: <em>Nienke Plas</em> was eigenlijk zwanger van tweeling In een nieuwe vlog van Nienke Plas doet de Youtuber een heftige onthulling; ze was in een vroeg stadium zwanger van een tweeling! Nienke legt uit dat de verloskundige de placenta na de bevalling aan haar liet zien en vertelde dat er aan de andere kant nóg een 'kwab' te zien was, waar een tweede kindje had kunnen zitten. Besef komt later pasNienke vertelt: "Nu was ik niet heel verdrietig toen ik het hoorde, want op dat moment lig je daar en ben je euforisch dat alles goed is gegaan, maar in de dagen en weken daarna dacht ik wel: wow. Ik had een tweeling zó in mijn hoofd." Bekijk de video van Nienke Plas hierboven. Bekijk ook Bekijk bevallingsbeelden van Nienke Plas in bad: "Mooiste wat er is" Bekijk deze video » Zien: Kersverse mama Nienke Plas laat haar buik na bevalling zien Bekijk deze video »
Nieuws :
Heftige video: Nienke Plas was eigenlijk zwanger van tweeling

Besef komt later pas
Nienke vertelt: "Nu was ik niet heel verdrietig toen ik het hoorde, want op dat moment lig je daar en ben je euforisch dat alles goed is gegaan, maar in de dagen en weken daarna dacht ik wel: wow. Ik had een tweeling zó in mijn hoofd."

Bekijk de video van Nienke Plas hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Heftige video: Nienke Plas was eigenlijk zwanger van tweeling of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier