Zien: uitgelekte beelden van lijk Jürgen Conings zorgen voor ophef

Zien: uitgelekte beelden van lijk Jürgen Conings zorgen voor ophef

De voortvluchtige Jürgen Conings pleegde zelfmoord in een bos in de Vlaamse provincie Limburg en werd zondag gevonden. Justitie is een onderzoek begonnen naar een persoon, mogelijk een jager, die de videobeelden en foto's verkocht aan een Duits mediabedrijf. Het gaat om een strafonderzoek voor schending van het recht op onder meer privacy.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder.

Zien: uitgelekte beelden van lijk <em>Jürgen Conings</em> zorgen voor ophef De voortvluchtige Jürgen Conings pleegde zelfmoord in een bos in de Vlaamse provincie Limburg en werd zondag gevonden. Justitie is een onderzoek begonnen naar een persoon, mogelijk een jager, die de videobeelden en foto's verkocht aan een Duits mediabedrijf. Het gaat om een strafonderzoek voor schending van het recht op onder meer privacy. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Burgemeester Johan Tollenaere over vondst lijk Jürgen Conings: "Ik rook het (video) Bekijk deze video »
Misdaad :
Zien: uitgelekte beelden van lijk Jürgen Conings zorgen voor ophef


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: uitgelekte beelden van lijk Jürgen Conings zorgen voor ophef of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier