RTL Boulevard: "Bekir E. met twee straffen nog lang niet vrij" (zaak Hümeyra)

RTL Boulevard: "Bekir E. met twee straffen nog lang niet vrij" (zaak Hümeyra)

<em>RTL Boulevard</em>: &quot;Bekir E. met twee straffen nog lang niet vrij&quot; (zaak Hümeyra) Bekir E., de stalker die in 2018 in de fietsenstalling de 16-jarige Hümeyra doodschoot, krijgt vandaag in het Hoger Beroep een keiharde straf te horen. 20 jaar cel voor moord en TBS. De vorige keer gaf de rechter hem een veel lagere straf en dat viel bij de familieleden van Hümeyra dusdanig verkeerd, dat ze de rechtbank bestormden. Maar nu is er voor de familie gerechtigheid. RTL Boulevard nam het laatste nieuws over de zaak door. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
RTL Boulevard: "Bekir E. met twee straffen nog lang niet vrij" (zaak Hümeyra)

Bekir E., de stalker die in 2018 in de fietsenstalling de 16-jarige Hümeyra doodschoot, krijgt vandaag in het Hoger Beroep een keiharde straf te horen. 20 jaar cel voor moord en TBS. De vorige keer gaf de rechter hem een veel lagere straf en dat viel bij de familieleden van Hümeyra dusdanig verkeerd, dat ze de rechtbank bestormden. Maar nu is er voor de familie gerechtigheid. RTL Boulevard nam het laatste nieuws over de zaak door.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: "Bekir E. met twee straffen nog lang niet vrij" (zaak Hümeyra) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier