Bilal Wahib reageert in Op1 op Instagram-livesessie en boycot: "Ik heb het zelf verpest"

Bilal Wahib reageert in Op1 op Instagram-livesessie en boycot: "Ik heb het zelf verpest"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 25 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 25 juni terugkijken bij Gids.tv.

In maart kwam Bilal Wahib negatief in het nieuws nadat hij een minderjarige jongen uitgedaagde om zijn geslachtsdeel te laten zien. Daarna werd de acteur en zanger direct geboycot door radiozenders, zijn management en series. Hij doet nu voor het eerst zijn verhaal na de boycot.

Bilal Wahib reageert in <em>Op1</em> op Instagram-livesessie en <em>boycot</em>: &quot;Ik heb het zelf verpest&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 25 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 25 juni terugkijken bij Gids.tv. In maart kwam Bilal Wahib negatief in het nieuws nadat hij een minderjarige jongen uitgedaagde om zijn geslachtsdeel te laten zien. Daarna werd de acteur en zanger direct geboycot door radiozenders, zijn management en series. Hij doet nu voor het eerst zijn verhaal na de boycot. ExcusesBilal begint tijdens Op1 met het aanbieden van zijn excuses naar heel Nederland en de jongen in kwestie. Hij vertelt dat hij op het moment van de actie niet doorhad dat hij fout zat, maar dat de klap later kwam: "Ik heb het zelf verpest, waar ik echt nachten van wakker lag." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Bilal Wahib reageert in Op1 op Instagram-livesessie en boycot: "Ik heb het zelf verpest"

Excuses
Bilal begint tijdens Op1 met het aanbieden van zijn excuses naar heel Nederland en de jongen in kwestie. Hij vertelt dat hij op het moment van de actie niet doorhad dat hij fout zat, maar dat de klap later kwam: "Ik heb het zelf verpest, waar ik echt nachten van wakker lag."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bilal Wahib reageert in Op1 op Instagram-livesessie en boycot: "Ik heb het zelf verpest" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier