Advocaat familie Hümeyra in Humberto: "Openbaar Ministerie heeft alles uit de kast getrokken"

Advocaat familie Hümeyra in Humberto: "Openbaar Ministerie heeft alles uit de kast getrokken"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van vrijdag 25 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 25 juni terugkijken bij Gids.tv.

Advocaat familie Hümeyra in <em>Humberto</em>: &quot;Openbaar Ministerie heeft alles uit de kast getrokken&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van vrijdag 25 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 25 juni terugkijken bij Gids.tv. Bekir E. is veroordeeld voor 20 jaar cel en TBS voor de moord op de 16-jarige scholiere Hümeyra. Dat heeft het hof besloten, maar dat vonnis wijkt af van de rechtbank die in 2019 voor doodslag is gegaan. Nelleke Stolk, advocaat van de familie van Hümeyra reageert: "Het Openbaar Ministerie heeft alles uit de kast moeten trekken om toch aan te tonen dat hij dit van tevoren heeft bedacht." Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Advocaat familie Hümeyra in Humberto: "Openbaar Ministerie heeft alles uit de kast getrokken"

Bekir E. is veroordeeld voor 20 jaar cel en TBS voor de moord op de 16-jarige scholiere Hümeyra. Dat heeft het hof besloten, maar dat vonnis wijkt af van de rechtbank die in 2019 voor doodslag is gegaan. Nelleke Stolk, advocaat van de familie van Hümeyra reageert: "Het Openbaar Ministerie heeft alles uit de kast moeten trekken om toch aan te tonen dat hij dit van tevoren heeft bedacht."

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Advocaat familie Hümeyra in Humberto: "Openbaar Ministerie heeft alles uit de kast getrokken" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier